Maternitatea Oradea a “murit” pentru mine !

| 6 Comments

Dupa cum stiti, recent am devenit tatic. Am mers ca oamenii “normali” la Maternitatea Oradea, dar am ramas complet dezamagiti. Stiam ca sistemul sanitar romanesc e praf, dar nu ma gandeam ca e chiar atat de “evident” si la copiii nou nascuti.

Pe langa faptul ca majoritatea asteapta spaga, mai sunt si neprofesionisti si nu stiu sa se comporte cu copiii. N-am apucat sa fac poze sau filmulete, pentru ca am fost prea fericit, dar e foarte trist ce se intampla acolo. Unii chiar mi-au cerut atentii pe fata, iar unele asistente vorbesc atat de flegmatic, de parca ar fi directoare de spital. E, adevarat, sunt si oameni foarte ok, care nu asteapta nimic, si-si fac treaba foarte ok, dar aia sunt foarte putini, i-am numarat pe degete. Acelora le multumesc din suflet.

Si nu e problema de bani, pentru ca mie imi place sa dau atentii drept multumire pentru ce-au facut, dar nu prea am avut la cine. Am vorbit si cu Carp, directorul Spitalului Judetean, si degeaba, daca n-am dovezi. Era cuvantul meu contra alora.

Va rog un singur lucru, sa nu-mi spuneti ca e normal sa dai spaga, pentru ca asta e sistemul. Am dat spaga si cu maica-mea acum doi ani si tot a murit. Sistemul nu poate fi schimbat pentru ca noi oamenii simpli nu suntem uniti.

De aceea am decis doua lucruri: nu mai lupt cu morile de vant si la al doilea copil vom merge la privat sau in alta tara. Va recomand sa faceti acelasi lucru. Dati un ban, dar stiti ca alta e calitatea muncii. Pentru mine, spitalele de stat, nu mai exista din momentul asta. Si la spitatele private din Romania am un dubiu, dar vom vedea “feedback-ul” in urmatorii ani. Acum e important ca fetele mele sunt ok, dar va recomand sa fiti foarte precauti daca alegeti serviciile Maternitatii Oradea. Va las cu o imagine pozitiva.

barzaspital.jpg

6 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.