Poze Serbarile Cetatii Oradea 2012 si cativa oameni minunati !

| 4 Comments

In acest weekend, mai precis vineri si sambata am luat parte la Serbarile Cetatii din Oradea 2012. Au fost niste concerte si reprezentantii de exceptie, la care au asistat si foarte multi oradeni. Bine ca a fost si vreme buna. Eu unul am luat parte la concertele celor de la Celelalte cuvinte si Emeric Imre Band.

Mai interesant a fost ca nu am fost singur ci alaturi de niste oameni minunati, bloggeri din Oradea, mai precis Bogdan Vaida aka Mortu, Sebastian Mazilu aka Designerul, Ioana Stef, Liliana Ianculescu aka Lilisor, Ciprian Alexei aka TheFUA, Bogdan Pater, Calin Lucian aka Axi sau Bogdan Albulescu si cativa din alte orase. Mi-a facut placere sa cunosc niste caractere de exceptie ca si Daniel Mitre aka Doipe2 (Arad), Eliza Vas (Oradea), un cuplu dragut format din Tudor Popa si Diana Ribana (amandoi Sibiu), Razvan si Alina aka TvDece (Cluj), Gabriel Oana aka Gaben si sotia (multumesc pentru kurtos calacs!) (Baia Mare), Anne Marie Chelariu (Bucuresti), Corina Maria Scheianu (Bucuresti), Alexandra Palconi si un videograf de exceptie, Razvan Baciu (Bucuresti. I-am revazut si pe Ovidiu Sirb, Corina Saftescu, Oltea Zambori aka Nebuloasa, draguta de Cristina Putan, care mi-e atat de draga (in sens de amica, nu ingelegeti altceva) (toti Timisoara) si pe Andrei Dobra aka Makavelis (Alba Iulia). A mai fost si Alex Ciuca aka Hoinaru (Bucuresti), dar n-am apucat sa stam la vorbe.

Sambata, Flavius Bunoiu a organizat un QR Hunt interesant. Eu am facut parte echipa mixta alaturi de marele Designerul, draga de Eliza, Maka, Tudor si Diana. Am acoperit o particica din oras si sper ca vizitatorii nostri sa fie multumiti. Chiar mi-a placut actiunea. La sfarsit am ajuns la la Cetate, unde ne-a asteptat un cod QR mare pozitionat pe o placa cu grafitti facuta de bunii mei prieteni de la Grafformers. Dupa aceea am tras cu arcul si bloggerii din celelalte orase au facut un tur al Cetatii cu ghid.

Urmatoarele evenimente din Oradea, de mare anvergura vor avea loc in cadrul Toamnei Oradene 2012. Site-ul arata interesant si pot sa spun ca imi place (un foarte sincer bravo Bogdan si Calin). Important e ca toti acesti bloggeri vor fi prezenti si atunci plus Chinezu.

Mai jos aveti niste poze de la eveniment plus un filmulet “facut” pe fuga de Razvan Baciu. Daca le face asa de bune pe fuga, cum le face daca sta si gandeste? Sunt curios.

4 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.